PROGRAM Gratuit | 18-23 martie

PROGRAM Gratuit |

18-23 martie

RESPIRĂ LIBER

Scapă de anxietate, răceli repetate, insomnie și stres

Eliberează-ți corpul și mintea prin respirație

Viața ta se simte grea și apăsătoare?

Nu mai știi ce să mai faci. Te simți de parcă ai căra mereu după tine ceva greu. Nu știi de unde pornește, dar știi că viața nu ar trebui să se simtă așa.

Ești aici pentru că sănătatea ta suferă.

Te doare spatele și ai corpul mereu tensionat. Te îmbolnăvești des și sistemul tău imunitar este slăbit. Ai alergii sau alte boli respiratorii. Ai probleme cu greutatea și nu reușești să slăbești. Ai tot felul de probleme de sănătate cauzate de stres.

În plus, nici cu somnul nu stai prea bine:

 • Ai un somn agitat și deloc odihnitor;

 • Ai insomnii; dormi 3-4 ore pe noapte;

 • Ai prea multă energie seara și prea puțină dimineața; 

 • Sforăi sau te trezești fără aer (apnee).

Și sănătatea ta mintală suferă?

Știu cum e: în situații dificile, îți e greu să îți gestionezi emoțiile, iar asta îți afectează toate planurile vieții, și îi afectează pe cei dragi. Te copleșesc gândurile incontrolabile, ai anxietate și stări de anxietate aparent nejustificate. Pentru a face față, te refugiezi în mâncare sau vicii. Ai simptome de tristețe sau lipsă de chef.

Te aștept alături de mine să descoperi cum să scapi de anxietate, răceli repetate, insomnie și stres prin tehnici de respirație

.

De ce nu funcționează tot ce faci deja?

Să scapi de anxietate cu argumente raționale nu funcționează. Doar să citești cărți și să vorbești despre problemele tale nu funcționează. Știi deja din experiență: nu te poți convinge rațional să adormi noaptea.

E timpul să îți redai libertatea prin respirație!

Respirația corectă te poate ajuta să vindeci anxietatea, pentru că respirația vorbește pe limba emoțiilor tale.

Cu toate astea, majoritatea oamenilor nu respiră corect, iar asta creează haos la nivelul sănătății.

Respirația corectă este esențială pentru sistemul imunitar, cardio-vascular și pentru sănătate mintală. Pe cât de bine respiri, pe atât de bine dormi, te concentrezi, îți păstrezi calmul și energia.

Vreau să te ajut să te eliberezi prin respirație!

Te aștept în programul Respiră Liber, să vezi ce poate face respirația pentru tine.

 • Vei afla cum respiri ca să te liniștești, ca să reacționezi calm și înțelept în orice situație;

 • Vei învăța tehnici rapide pe care le vei putea practica oricând și oriunde;

 • Vei afla cum îți redai energia și puterea de concentrare;

 • Vei afla cum poți adormi repede și dormi profund toată noaptea.

Respirația îți poate transforma viața!

 • Sănătatea ta se echilibrează;

 • Scapi de anxietate, agitație, problemele cu somnul;

 • Te conectezi cu tine și ai mai mult echilibru personal;

 • Colegii și familia te percep ca o persoană centrată;

 • Faci față cu brio situațiilor stresante de la muncă;

 • Ai energie mentală, vii cu soluții inedite, creative, iar asta se reflectă în rezultatele muncii tale la birou.

Pe ce teme vom lucra în program?

Iată teme fundamentale pe care ne vom concentra:

Ziua #1

Cum te vindeci prin respirație?

Ziua #2

Scapă de anxietate prin respirație

Ziua #3

Scapă de alergii și de astm prin respirație

Ziua #4

Depășește insomnia prin respirație

Ziua #5

Combate depresia și oboseala prin respirație

Ziua #6

Workshop special de integrare a respirației în viața ta

Știai că poți să dezvolți toate aceste teme din viața ta cu ajutorul respirației?

Sigur ai auzit că respirația te ajută să te liniștești, să te concentrezi, să ai o minte mai limpede. Și chiar așa este!

Dar oare știai că poți folosi aceste tehnici pentru a vindeca aspecte profunde ale psihicului tău? Vino alături de mine să descoperi cum!

Ce vom face împreună?

 • Vom trece prin neuroștiința emoțiilor, prin neuroștiința respirației, vei învăța tehnici demonstrate științific care te relaxează.

 • Vei învăța cum și când să aplici anumite tehnici de respirație în funcție de obiectivele tale

 • Vei învăța cum să scapi o dată pentru totdeauna de anxietate, depresie, răceli repetate și lipsă de energie.

Cum se desfășoară?

Te înscrii cu adresa de e-mail apăsând pe butonul de mai jos și vei primi link către grupul de Facebook. Începând cu 18 martie, vom fi împreună câte 1 oră pe zi LIVE.

Știu ce înseamnă să-ți fie greu!

Când eram copil, sufeream de astm, sinuzită cronică, și multe alte boli respiratorii care m-au ținut luni de zile în spital. Până acum câțiva ani, înainte să descopăr yoga, meditația și exercițiile de respirație, viața mea era foarte diferită.

Eram foarte reactivă, îmi era greu să mă concentrez, iar mintea mea fugea constant. Nu reușeam să rămân concentrată sau să ies din emoțiile pe care le simțeam copleșitoare.

Nu mai am nevoie de inhalator!

Acum 8 ani, am început să lucrez cu mine și am descoperit meditația și Yoga. Practicam zilnic și mă schimbam văzând cu ochii. Aveam deodată mai multă vitalitate, poftă de viață și motivație. Mă simțeam totodată mai calmă, centrată, mă puteam concentra mai bine.

În 2017, în India, în timpul trainingul de Yoga, am descoperit practicile care te ajută să te echilbrezi la nivel de minte, corp și suflet. De atunci, ghidez oamenii în exerciții de respirație, meditație și Yoga, pe teme de viață precum puterea personală, iubirea, iertarea. Rezultatele pe care le văd mă încurajează să duc această misiune mai departe.

Dacă înainte răceam de mai multe ori pe an, în ultimii ani nu am răcit nici măcar o dată. În scurt timp, medicul m-a anunțat că nu mai am nevoie de inhalator. Diagnosticul de astm a dispărut.

Cum m-am pregătit?

În ultimii 8 ani, am ghidat câteva sute de oameni în Yoga, meditație și respirație, în Europa, în Statele Unite și în India.

De 4 ani, creez cursuri de respirație, meditație și Yoga, primele astfel de cursuri înregistrate livrate în format hibrid din România.

Sunt NeuroMindfulness® Master Practitioner Coach, program realizat de NeuroMindfulness® Institute și acreditat de ICF - International Coach Federation.

Am absolvit programul MBSR - Mindfulness-based Stress Reduction, tehnică acceptată și cunoscută la nivel global.

Am peste 10 certificări de terapie prin meditație Theta Healing, unde am învățat să duc oamenii în meditație profundă și să îi ghidez să lucreze cu subconștientul.

Sunt ghid avansat pentru Yoga (500h YTT) în Rishikesh, India, training în care m-am format să predau peste 100 de exerciții de respirație și să ghidez Yoga pe teme de viață.

Ce spun oamenii?

Am nevoie de meditație și de yoga ca de aer. Sunt într-un moment în care simt că ceea ce fac profesional nu are niciun sens profund pentru mine și pentru lumea în care trăim. Cursul și mai ales prezența caldă a Emei au dat la o parte multe bariere pe care mi le puneam singură și mi se părea că meditația este ceva greu de atins pentru mine. Iata ca nu :) Acum mă bucur aproape zilnic de ea.

Veronica Stanciu

Am mai multă răbdare, nu mai reacționez impulsiv la stimulii externi, mă autoreglez emoțional mai bine, sunt mai liniștită și am transformat meditația într-un obicei zilnic. De asemenea, mi-am îmbunătățit reziliența de a „sta cu starea negativă", concentrându-se pe respirație și devenind curioasă de sentimentele mai puțin plăcute.

Mara Ene

Am pornit în această călătorie a respirației din dorința de a gestiona mai bine și mai ușor anxietatea și atacurile de panică care au apărut de câteva luni. Am devenit mai conștientă de momentele în care respirația mea semnalează un potențial atac de panică, iar atunci când anxietatea se intensifică, pot să mă calmez respirând corect. Mi-am mărit deja capacitatea de retenție a aerului, care îmi dă un control mai bun asupra respiratiei, dar și o senzatie de siguranță. Recomand cu drag cursurile Emei :)

Codrina

Achiziționarea acestui curs a fost cea mai bună decizie a mea din ultimii ani! Simt incredibil de tare schimbarea produsă de practicarea meditației, de la nivelul gândurilor pe care le am, la comportament și atitudine, până la modul în care relaționez cu cei din jurul meu. Am devenit o persoană mai liniștită, mai conștientă de reacțiile mele, mai înțelegătoare atât în ce mă privește pe mine, cât și pe ceilalți. Simt că încrederea în mine a crescut în mod considerabil, iar acceptarea gândurilor și emoțiilor pe care le am se reflectă în comportamentul pe care am început să îl adopt în situațiile stresante.

Raluca Irimia

Prin cursul de meditație am descoperit că este atât de plăcut să lucrezi cu tine cu blândețe și înțelegere. Am găsit un aliat în mine și asta îmi dă siguranța că pot depăși toate obstacolele. Meditația este noua descoperire din viața mea! Mulțumesc din suflet, dragă Ema!

Mihaela

Pentru mine a fost important că am reușit să abordez respirația dintr-o zonă de curgere și nu de rigiditate, așa cum obișnuiam când făceam exerciții de respirație. În plus, îmi place faptul că adaug respirația, pe lângă practicile de meditație și yoga, deci am o rutină mai completă.

Oana

Cursul cu Ema m-a ajutat să adorm mai ușor și să am un somn mai odihnitor. M-a ajutat să-mi păstrez concentrarea pe o perioadă mai lungă de timp și mi-a redus starea de anxietate.

Mihaela

Eu sunt mult mai bine cu astmul de când am început acest curs!

George

Intenția mea pentru anul 2022 a fost de a aduce și mai multă lumină și bunăstare în viața mea, de a mă putea bucura de tot ceea ce am. Să lucrez cu Ema a fost ceva nou și de-a dreptul remarcabil sub toate aspectele sale - curs, ghidare, împărtășire, logistică. Mulțumesc! Mulțumesc!

Mariana Corina Dinu

Vii și tu?

Copyright 2023. Toate drepturile rezervate.

Protectia datelor cu caracter personal | Termeni si conditii